Les claus perque no surtin granets❗❗


Tinc més de 25 anys i tinc acne. Per què? Què faig malament? "Aquesta és una de les preguntes més freqüents que obtenen les  nostres assessores de bellesa al centre estètic mèdic Bellesa i Salut.

És cert que l'acne està relacionat amb la pubertat i que és adolescent, però també és cert que també pot aparèixer quan som adults. Dit això, és molt important conèixer les diferències entre l'acne adolescent i l'acne per a adults: les seves causes i la manera de tractar-les són diferents.

 Quins són alguns dels motius pels quals l'acne pot aparèixer durant l'edat adulta?

 L'acne adult apareix després dels 25 anys i afecta al voltant del 15% de les dones i el 2-3% dels homes. La seva causa principal és hormonal, per la qual cosa és important avaluar si hi ha un trastorn hormonal associat amb l'acne Altres factors que també poden provocar l'aparició de l'acne per a adults inclouen l'estrès, l'ús indegut del maquillatge, els tractaments per ferides, etc.

 

crema para granitos

 Pot aparèixer l'acne a la pell seca? Quin seria el tractament en aquest cas?

 L'acne sol anar de la mà amb un augment de  la glàndula sebácea, per la qual cosa la pell propensa a l'acne tendeix a patir excés d'oli. Tanmateix, és comú veure una pell oliosa però deshidratada, que és quan les cèl·lules cutànies no retenen suficient aigua. El pacient notarà una pell greixosa amb espigues en algunes àrees mentre que altres àrees són seques i escamoses. En aquests casos, és essencial reequilibrar com operen aquestes cèl·lules de la pell.

 Que he de fer perquè marxin?

Menja més sa durant una temporada, evitar el menjar processat. Dormir i descansa bé.

Netejar la pell cada nit i dia. Utilitzar una crema hidratant apta a la teva pell. 

Si teniu més dubtes, no dubteu a venir al centre i pregunta a les nostres professionalsAquí teniu la línea de cremes de Virginia Nogués segons la edat de la pell. 

 

crema edad 30- 40 años crema virginia nogues

 

 

 

 

 


Dejar un comentario